Post by noiresicaper on Mar 5, 2022 14:37:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות מפתחות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה יקבל 5 כוכבים אם הוא פותר בעיות מסוימות. 1. הרחבת הקרקע לא תתייקר בכל פעם שאתה קונה קרקע. 2. עצים, פרחים ופירות לא ימותו לאחר שימוש 3 פעמים. ברגע שאתה קונה את זה הם צריכים להיות טובים לנצח 3. אל תבקש לבצע הזמנות שעדיין לא קנית.
אני כל כך שמח באפליקציות
GOOGLE לא תתחבר כדי לשמור נתוני משחק. פניתי לגוגל והם אמרו שאתה המפתח צריך לתקן את הבעיה הזו באפליקציה שלך. שלחתי מיילים ואני רואה שאתה לא מוכן לעזור ולתקן את הבעיה הזו אבל כמו תמיד רוצה את הכסף שלנו עבור הפרסומות המגוחכות של עסקאות שלא מפסיקות לצוץ. למה לבצע רכישות אם אנחנו לא יכולים לשמור את התקדמות המשחק! האם סוף סוף תתקן את הבעיה? !!
সারমবন
יכול להיות קצת יותר מהיר להכין דברים, אבל זה משחק בסדר.
farm happy town הוא משחק מהנה פשוט אוהב אותו תודה עשה עוד כמה משחקים כאלה
אני לא מכיר את האפליקציה הזו אבל עכשיו אני מנסה את האפליקציה הזו היי מדורג 3 זו האפליקציה הזו טובה אז קח אותה לשני כוכבים
טוב אבל לפעמים זה מפסיק
बहुत समय लगता है
גרם לי להרים את הכסף שלי, אני לא יכול לבחור את החשבון שלי
אני אוהב את זה
גרפיקה נהדרת קלה ומהנה
אוי זה משחק מעולה
5 כוכבים בשלב הזה, אבל לא שיחקתי הרבה זמן. נראה שזה משחק נהדר לילדים, אבל הם עלולים לאבד בו עניין, אם הם יצטרכו להמתין יותר מדי זמן עד שייבנו בניינים או ייצורו.
לא המשחק הזה הוא ...............
האפליקציה הזו כל כך מדהימה
グローエンパイア:ローマ Grow Empire: Rome 頭脳系 fmp
משחק גרוע מאוד
משחק טוב מדי
אין מספיק אחסון במשחק וקשה לעקוב אחר הבנייה
נֶחְמָד
משפחת חקלאים טובה מאושרת
וואו
משחק די טוב מלבד שצריכה להיות דרך להשתמש במטבעות כדי לקנות אתים/מסורים/קוצצים וכו' במקום מזומן אמיתי. זה גם לא יאפשר לי לפתוח את המכרה השני, למרות שניקיתי את כל האדמה ומאז העדכון המשחק ממשיך לקפוא והוא לא זוכר מה עשית לפני שהוא קורה
אני לא יודע איך המשחק
אני אוהב את המשחק הזה.... אבל... לפעמים זה מראה שהאחסון מלא ויש לנו יותר מקום עם יהלומים... בעוד שאין לנו מספיק הזדמנות להשיג יהלומים... אז אני חושב שאתה צריך לחשוב על העניין הזה
משחק החקלאות הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם... ניסיתי כל כך הרבה דומים, והכל היה תקלה לעזאזל... והמשחק הזה פועל בצורה כל כך חלקה... הדבר היחיד שאני לא אוהב זה האחסון... אבל אני ארחיב את זה עבודה מעולה... אני אנסה גם את המשחקים האחרים שלך
خیلی بد شده همش فضای انبار و سیلو هاس ارور میده نمیشه بازی کنی
זה נחמד, אבל השתעממתי די מהר. אין שליחות בכלל
נתקעתי מחכה לעשות משהו, לא יכול לשדרג מהר, פרסומות לוקחות לנצח ורק עבור פנינה אחת, מתסכל במקום כיף
היה טוב עד שהגעת כל כך רחוק... הדרך היחידה תהיה להוציא סכום מגונה של כסף וזה לא יהיה משמח... נמחק מהיום
Città Fattoria: Città-Fattoria Casual wqf
המשחק הזה כל כך שונא 🎮
אני אוהב את המשחק הזה אפליקציה כל כך נהדרת ומעניינת מאוד, חביבה ......
משחק משוטט מאוד, אבל הוא לא נותן יותר כלים במכירת מזון וגידולי חווה, בבקשה תעבוד על זה כדי שכשאנחנו מוכרים דברים נוכל לקבל יותר כלים בתיקון
Farm Town Village Build Story Kasual nalt
לא מבין!!! אתה אפילו לא יכול לשחק את המשחק עבורך כל הזמן
לא נטען
♥️
Farm Town Village Build Story કેઝ્યુઅલ mcfe
משחק מהנה ומרגיע
עדיף אם הכלים ניתנים לשימוש חוזר ועצים לא יתייבשו. עצים צריכים להיות חיים לנצח
לא הופך את המשחק בלי לשלם לבלתי אפשרי. איבדתי עניין מהר מאוד מכיוון שאני מנסה לשמור על המחשבה שלי פעילה ולא את חשבון הבנק שלי.
נהניתי מהמשחק. עד רמה 42. גרפיקה עיוותה קיבולת סילו אחסון אבודה, שלי, כמה משימות לא עובדות יותר. מנסה לעדכן פעם נוספת.
מאוד נחמד המשחק הזה
Fazenda Farm Casual kcw
אני אוהב את משחק החקלאות הקטן הזה. זה מעביר את הזמן וזה די כיף לשחק. אני אוהב את הגרפיקה ואני אוהב את המשחק. מעולם לא מצאתי משחק חווה ששמר את העניין שלי כמו זה. המחשבה היחידה שלי....האם תוכל להוסיף חיות מחמד כמו כלבים, חתולים וסוסים?
V ב vvxxxBv bbc CXC che as abc liyo
משחק מכוער, הוא מלחיץ ולא נותן כיף
חיקויי מעפן של היי דיי