Post by noiresicaper on Mar 5, 2022 14:34:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Bang Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Bang Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód hibapontok ▞▞▞
▞▞▞ Big Bang Evolution 2022 version ▞▞▞
Összességében nagyon jó, de a tizenkét órás várakozás nagy várakozás
Miért van olyan sok játékban az With Us srácok a képernyőn, hogy hol látod, mielőtt telepíted, miért
Ez egy nagyon szórakoztató játék, és azt javaslom, hogy játsszon vele, csak egy oldala van, de a játék továbbra is szórakoztató
olyan jó, mintha noob lennék, de még mindig a legjobb, de új frissítések kellenek
nehéz haladni
tetszik, meg kell venned
Imádom ezt a játékot, de tévedésből töröltem és elvesztettem az összes fejlődésemet, és olyan 23%-os voltam a játékban, szóval jó lenne törölni a játékot és továbbra is látni a fejlődést
csak tetszik. jó játék
大爆炸進化 街機 udrk
Vicces mulatság
SOK HOZZÁADÁSHOZ!
nem rossz és nem jó
ismét egy hülye evolúciós játék, miért, bár csak annyit csinálsz, hogy bombákat egyesítesz
nem az én típusom
A közbeiktatott hirdetéseket a menük közé kényszeríti.
Pont hasonló a többihez
Szórakoztató
Tök jó
Túl sok hirdetés!
Meh. A játék egészen szép volt a 3. korszakig, egyszerűen lehetetlen bármit is csinálni.
Big Bang Evolution آرکیڈ ntma
Egyszerűen lenyűgöző játék és nagyon jó, de a világok olyan drágák, ezért kérjük, javítsa ki
ez király
ez jó
szép
⭐⭐⭐⭐másfél
Aranyos kis játék az idő múlatására
egyszerűen unalmas. a grafika úgy néz ki, mint egy tisztességes 10 éves rajzolta őket
Big Bang Evolution আর্কেড wqb
9/10 jó játék nekem, de rövid és tetszik
egyetlen test sem győzi le a tudományt
Automatikusan lejátszik egy hirdetést, majd ad egy jutalmat, amikor soha nem akartam, csak véletlenszerűen csinálja, és nem olyan, mintha egyszer nem 2 percenként kérlek javítsd meg ezt a játékfejlesztőt
ez egy nagy hazugság, azt mondja, hogy átvehetem egy rakétával, akkor nem, még mindig nem! Utálom EZT, AMIKOR A MISSLES-EKRŐL FUT!
rendben
Ez a játék nagyon jó
goog játék
Annyira megnehezíti az embert, de időhúzó játék, így 3 csillagos
ezt a játékot közel sem reklámozzák azért, amiről a játék valójában szól, azt hirdeti, hogy bombákkal robbantja fel a bolygóvárosokat, és egyáltalán NEM
Szép, mit mondjak, de szórakoztató, de idővel unod, de nagyon szórakoztató
آرین
udujd
hihetetlenül rossz játék ne játsszon, nem éri meg
Korábban szerettem ezt a játékot, és olyan közel állok ahhoz, hogy feloldjam az összes bombát, 67/72-nél, aztán megtörtént a legújabb frissítés, és a játék minden nagyszerűsége elromlott. Naponta legalább egyszer kaptam ingyenes pörgetést, néhány óránként pedig malacpersely-pénzt. De most ne legyen több ingyenes pörgetés, és ne számolja vissza az időt, amíg ingyenes pörgetést kap. Annak ellenére, hogy push értesítéseket kapok, hogy készen állnak. És ami a legjobb az egészben, egy 12 órás küldetésen voltam, ami még 5 nap után is tart.
Mad GunZ ігри стрілялки онлайн Екшн utdm
Rendben van, csak nem tetszik az első bomba kérlek légy olyan mint egy gernád vagy valami, amit még mindig javaslok, hogy telepítsd és a hatodiknál vagyok és már tetszik a játék
Big Bang Evolution Arkada lmnr
Túl buta, de menő
Ez a játék nagyon egyszerű és addiktív, mint a többi hasonló játék. Szóval igen, 4,7-re értékelem
unalmas
Nagyon szeretem a bombát, és a bababombát veszem veszélyes, de aranyos
Egészen balra jó, mert eljutottam a 4. korszakhoz, aztán amikor az ÖSSZES bomba eltűnt, és a fejlődésem ELMÚLT ÉS IRATHÁZHATÓ, még az atomok sem jelennének meg 0 csillaggal, ha tehetném!!!
Körülbelül egy óra múlva hihetetlenül megöregszik.
legrosszabb játék egy játszani u dont kell támadni semmilyen bolygó hamis
Nem tölt le, várok egy órát és semmi. nem tudom, hogy hiba-e, de nem tudom telepíteni