Post by silluhrsreztenli on Feb 6, 2022 21:34:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ تلاش منجنیق ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ تلاش منجنیق IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب منابع بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ تلاش منجنیق 2022 version ▞▞▞
بدرنمیخوره آقا کوروش همین یه بازی از سرت زیاد بچه ننه
Cooking Party : Food Fever Arkadne igre smp
من این بازی را دوست دارم اما ممکن است چیزهای دیگری را از دست بدهد
من هنوز می روم، اما به این بازی برمی گردم، این بازی بسیار آرامش بخش و لذت بخش است، برای یک بازی 70 ساله... شیرین!!!
دسامبر ۲۰۱۲ بود و «داگ برگر» (Doug Burger) در حالی که مقابل «استیو بالمر» (مدیر عامل وقت مایکروسافت) ایستاده بود، تلاش می کرد تا آینده را به
Catapult Quest Arcade ovw
این بازی خیلی عالی من مریم امیری هستم اما حساب کاربری مال داداشمه لطفا این بازی رو نصب کنید
بازی بسیار خوبی است، وقتی حوصله ام سر می رود فقط این بازی را انجام می دهم. بسیار لذت بخش. این بازخورد من است. متشکرم.
زیاد خوب نبود خیلی راحته چرت و پرته 😒
برنامه اندروید تلاش منجنیق که توسط mobirix ساخته شده است در زیر دسته آرکید ذکر شده است. نسخه فعلی 1.2.3 است که در 2021-07-06 منتشر شده است.
تخمی
خاک تو سر احمق تون بکنن کیری ها
مرسی از برنامتون
خوبه/همون Angry Birds به سبک دیگه و ساده است.
تخماتیک
من این بازی را در 7 سالگی بازی کردم و اکنون 16 ساله هستم، این یک بازی خرس است که من را به یاد دوران کودکی من می اندازد، اما مشکل اینجاست که من به تبلیغات 5 ستاره می دهم به دلیل عشق دوران کودکی و دلبستگی خاطرات از این بازی . من کاملا عاشقم معتاد ....
投石機クエスト アーケード rqon
احساس میکنم دارم خیانت میکنم در ابتدا پیروزی بسیار آسان بود. من مطمئن هستم که هر چه به بازی بیشتر می شود، سخت تر می شود. من یک چالش خوب را دوست دارم و چالش برانگیز نیست. حدس می زنم منظورم این بود که گفتم "احساس می کنم دارم خیانت می کنم." محلو برای اینکه وقت گذاشتید و نظرات ما را مرور کردید و پاسخ دادید. من از دیدن پاسخ تیم شما شگفت زده شدم. روز خوبی داشته باشی. مثبت بمانید .... منفی بمانید
Mancınık Görevi Arcade sido
اکثر مردم راست دست هستند پس چرا منجنیق سمت چپ است؟ برای من خراب شد، خلاص شدم، باید چلسی باشد
بازی فالتو خیلی خیلی بد بازی maa ki aankh
بازی خوبیه برای یه چنددقیقه سرگرم بشی خوبه
مرحله هاش خیلی سختن از ۷۲ به بعد لطفا نصبش نکنید واقعا خیلی بدیه دستش درد بکنه واقعا خیلی بدبخت اون این بازی ساخته شده
بازی خوب، سرگرم کننده
من تازه شروع کردم به بازی کردن، پس هنوز خیلی مطمئن نیستم...اما تا اینجا خیلی خوبه...بهت اطلاع میدم
لذا سعي و تلاش چشمگيري براي طبقه بندي كيفيت آب بر اساس تجزيه هاي شيميايي انجام شده است(معاضد و همكاران، 1389).رودخانه زرد از رودخانه هاي استان خوزستان بوده و
خیلی خوشحال.
بعد از جستجوی زیاد بازی را پیدا کردم. الان خیلی خوشحالم. و این یک بازی بسیار سرگرم کننده است. من از بنگلادش صحبت می کنم
این یک بازی خوب است
Catapult 2 یک بازی اکشن اندرویدی است که در ان با منجنیق خود به نبرد با دشمنان متعدد پرداخته و امکان بازی دو نفره را نیز خواهید داشت.
Catapult Quest Arcade ovw
خوب نیست. من با شلیک آن مشکل داشتم پرندگان من فقط می افتادند
عالی حرف نداره
معرفی و بررسی بازی The Catapult 2 | ساعدنیوز
投石機クエスト アーケード rqon
زیاد بازی با حالی نبود ولی پیشتر بازیش بره بچه هاست
یک نوع تقلید احمقانه و با این گرافیگ مفتضحانه