Post by silluhrsreztenli on Feb 6, 2022 21:28:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi više resursa ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
WOW! Ima puno stvari u ovoj igrici. Prije svega odlična igra za igranje, iznimno zabavna. ALI! Oglasi. WOW! Pola igre su samo reklame. Gledate oglas. Pogodi što? Još jedan oglas. Smiješan!
AŽURIRANJE: Trebalo mi je mjesec dana da dobijem odgovor, neću više gubiti svoje vrijeme s ovim jer vaš nedostatak korisničke usluge pokazuje koliko vam je malo stalo do svog klijenta! Oglasi Non Stop! Došao sam do razine 20, a onda dok se reklama učitavala sada mi se crni ekran i uopće ne mogu igrati! Zaustavite prisilno, deinstalirajte i ponovno instalirajte bez promjena (samo crni ekran) Više sam završio s pokušajima, ima dosta igara bez ovih problema.
Bilo je dobro za prvih 10 razina bez oglasa pa nakon tog buma svaka razina nakon = oglasi zadrže svoje oglase zadrže svoju igru
Toliko oglasa da je besmisleno
Dobro, ali treba poboljšati
Smeće ... ako hoćeš da reklamiraš svakih 10 sekundi, skini je. Nevjerojatan. Ne možemo igrati više od 1 runde (10 sekundi) bez a. Oglašavati. Izbrisano!
Sviđa mi se nogometna igra, to je tako nevjerojatna igra jer učim kako igrati nogomet pa hvala nogomet
Ovo nije svoje izbacujeme
Dobra igra, ali se dosta ruši
Nemojte instalirati, previše dodajte. Ne mogu igrati, tako je iritantno.😡😡😡😡
Volim tajlandsku igru i igrače, ali možete li staviti malo više grafike, molim vas? Zaista bih to cijenio, hvala.
Igru ubijaju reklame... Svaki nivo reklama. Više traje gledanje reklama nego sama igra.. Užaš..
Bezveze, stalno isto
Sve u svemu dobro
Gledajte... Sviđa mi se ideja ove igre. Međutim, reklame su šala. Količina je veća od igre. Svaki izazov vjerojatno traje 15 sekundi za dovršetak nakon čega slijedi reklama od 30 sekundi ako trebate ponovno pristupiti. Ako ne želite ponovno pokušati, onda je to oglas od 5 do 10 sekundi. Mislim da je šteta što ne gledate na ligašku tablicu kako igrate kako biste je učinili stvarnijom. Vaš igrač ne postaje bolji ili vrijednost ne raste samo otključavanje promjena izgleda.
Ne igraj se. Samo oglasi
Ovo bi zapravo mogla biti jako lijepa igra, ali ima previše reklama i nemate kontrolu nad time hoćete li pobijediti, samo ako postignete gol. Druga momčad često postiže više golova (što nikad ne vidite), ali nemate priliku za obranu.
Do
Igrica je super samo molim vas makintee reklame
dodajte tablicu lidera dodajte tablicu bodova dodajte poziciju na ljestvici dodajte novu verziju nogometne super zvijezde dodajte izdržljivost i dodajte snagu dodajte svlačionicu igrača dodajte studio za nogometne super zvijezde
Daje vam najgore moguće opcije prilikom prolaska ili pucanja!
Oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi cijelo vrijeme 🤬🤬
Može bolje
Najgora igra ikad među najvećim brojem oglasa na koje kliknem ne želim premotavati i pogodite koji oglasi ne instaliraju
Volim ovu igru. Zapravo sam na razini 109 i stvarno cijenim što možemo promijeniti izgled našeg igrača😊😊😊😊
Igra je predobra
Sasvim je u redu, ali grafika je prilično dosadna
Nevjerojatna igra
Najgora utakmica ikad koja se računa kao kraj čak i kada je faul
Stvarno je sjajno samo napraviti šibice tako da odgovaraju igrivosti drugih igara kao što su FIFA ili pes
Soccer Super Star - Futebol Esportes pcz
Super je!
Zanimljiva i ugodna igra...odigrana do razine 520, osvojila 40 kupova, 4 medalje, 1287 zvjezdica, zabila 448 golova i napravila 195 asistencija. Predlažem programerima da pokušaju napraviti normalnu formu za utakmicu kao PS, ali održavaju prevlačenje kao kontrola.BRAVO...KUDOS
Toliko loše, ZAŠTO NEPRIJATELJ MORA ULAZITI LOPTU U GLEDNIČKI PROSTOR, PLUS KAKO MALO *OUT* MOŽE PONOVATI RAZINU?!
Mrzim ovu igru svaki put kad izgubim finale, čak i Svjetsko prvenstvo brate programeri žele da uvijek gubim
Zabavno je, ali previše reklama. Također se jako lijepi
Previše oglasa. Da imate mogućnost uklanjanja oglasa, kupio bih je.
Cooking Chef - Food Fever Árkádjátékok gldj
Aplikacija ima problem što smrdi na đeriz
Previše jebenih reklama
Igrica je zabavna i ok, ali ubili ste s reklamama. Deinstaliraj
U redu, zašto ti dajem tri zvjezdice jer bih želio vidjeti više interakcije u igri, volio bih vidjeti prave uniforme koje sam započeo u MLS-u, ali moj navijač Chelseaja pa sam želio početi u Premier ligi, ali želim vi dečki da malo modificirate igru samo malo dotjerajte igru
To je amaterska igra. Nije zabavno. Dobra grafika. Sljedeći put provizija za animaciju.
Napravite verziju bez oglasa
Soccer Super Star -Piłka nożna Sport guar
Vrlo loša igra.. samo oglasi oglasi i reklame.. nemojte preuzimati
Jako je dobra (ova igra je jako dobra
Previše oglasa!!!! Gledate više reklama od onoga što zapravo možete igrati.
Oglas nakon SVAKE razine je šala. Program za deinstalaciju i više se ne igra. Kloni se ove igre