Post by silluhrsreztenli on Feb 6, 2022 21:22:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód generátor minden ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Nem szép, unalmas, ha letöltöd a pizza játékot
Egyszer már végig játszottam, most újra kezdem annyira jó
Imadom
5-öst adtam erre a játékra, mert tetszett, de amint megtettem, nem engedte játszani a sztori módot, hacsak nem frissítettem. Nagyon olcsó volt, de becsapva éreztem magam....
Nagyon jó játék kemény játék de jó
Egyáltalán nem tetszett a grafika
Jó játék, imádom
Nagyon szép játék
Ez a játék nagyon megterhelő volt, de szeretem játszani, és 60-as szinten vagyok, egyre feljebb lépek, és letöltöm a másodikat is, így most már játszhatok mindkettővel, amikor akarok. Szóval ez egy 5 csillagos nekem, mert ez a játék segít az ADHD-m és a szorongásomon, valamilyen oknál fogva mindkét dologban segít, ezért töröltem, hogy újra lejátsszam, vagy 6-szor. Ez komolyan 5 csillagos számomra.
Letépni😧
miért nem tudom letölteni a számítógépemre?
👧👨👩👴👵👮👷🙆🍔🍩🍷🍸🍭😋😝😜
Burger Shop სხვადასხვა nxos
nagyon lassú a letöltés..szóváltás
nagyon jo. A lányom imádja
A kettes szint már megszakadt... yaaay, csak játszottam vele, és úgy voltam vele, hogy nem rossz, de akkor tudod, mi lesz.
Ez a játék nagyon nehéz
A legjobb játék
Jo ajanlom mindenkinek csak azert 4* mert a vege rohadt nehez.
Tetszik
Unalmas, miután eleget játszol
jó játék, mert nincs wifi
Olyan termékeket kér, amelyeket nem tudok elkészíteni! Tiszta ital!
Elmegy de gagyi 0
Csapkodó
Meg kell várnom, hogy leálljanak a hülye hirdetései.. egyszer 30 perc körül elakadtam..hosszú volt .nagyon hosszú volt... Szóval ki kell lépnem a hülye játékból..
Burger Shop Jednoduché hry zhmw
Burger Shop פנאי vvjn
Ez a játék nagyon szórakoztató
Ez a játék nagyszerű! De akkor is kicsit szívás, amikor eléri a 21. szintet a story mode.it segítségével, hogy több és jobb dologért frissítse az alkalmazást. Így amikor megnyomja a frissítés gombot, rájön, hogy fizetnie kell! majd ha esetleg később megnyomja, visszalép a főmenübe, majd megnyomja a lejátszást, és továbbra is megpróbálja rávenni, hogy fizessen! 3 csillagra fogom értékelni ezt az alkalmazást, csak azért, mert szó szerint nem tud többet játszani, hacsak nem használja a többi módot, de ezt bogoznak és túl lassúak számomra. 😕 Kiábrándító!
Nagy. Játszma, meccs
Kedves barátaim, kérem, ne töltsék le, ez a játék valójában nem ingyenes, miután a játékszintek felét lejátszotta, 123,93 rúpiát kell fizetnünk. Ez nem igazságos!!! KÉRJÜK MEGÉRTSÉM, AZ IGAZSÁGOT MONDOM
Ez a játék jó volt, de vannak reklámok, amelyek zavarják a játékot, és a vásárlóknak nincs sok türelmük a különböző típusú hamburgerekhez is 🍔amit a vásárlók rendelnek, olyan nehéz elkészíteni és nehéz észrevenni, hogy túl kicsi a hamburger. milyen összetevőkből is ezt a játékot kevés, de nehéz befejezni a történet mód néha a relax mód is nehéz, mert a vevők a szalonban dühösek, nem a vacsoránál 😒
Ez a legjobb játék, amit valaha játszottam. nem hiszed el, hogy 7-szer megvan .Megpróbáltam a burger shop 2-t is de nem túl érdekes így . Mérges vagyok erre a játékra 😍
Nagyon rossz játék, kérlek ne telepítsd. Nagyon megörökítő
Eleinte élveztem a játékot, de aztán néhány szint után, amikor megpróbáltam minden szintet tökéletesíteni, túl stresszessé vált, az ügyfelek túl igényesek és dühösek lettek.
Nagyjából fizetni kell a hirdetések letiltásához, vagy elfelejteni a töltést
hamburgert akarunk enni, hogy ne készítsük el
Burger Shop Boshqalar cdo
Unalmas, nagyon unalmas, annyira unalmassá válik a játék, mert úgy tetszik, ha egy boltban zűrzavar van, az étel zsúfolt lehet. Nem élveztem vele játszani, több móka kell hozzá, és igen, ez minden.......
Ez a játék nagyon élvezetes, és a szintek szórakoztatóak. Tetszik a történet, és a grafika is nagyon jó. Eddig nagyon élvezem a játékot. Azt hiszem, ajánlom ezt a játékot a barátoknak és a családnak. Köszönöm.
Kiváló
Burger Shop Casual wwin
elég unalmas
Nos, körülbelül egy hónapig játszottam vele, és nem igazán szeretem, mert mindig 30 másodpercenként lefagy, és nem is akarta engedni, hogy játsszam.
Ciulifica Rebeca nem tudom miért mondod ezt😂😂 A játék nem fizetős és tök jó!
Nagyon jó és addiktív
Szupi jatek
Nekem tetszik
Burger Shop Casual games wqzz
Csodálatos klasszikus, amit még ma is szeretek. Láttam néhány embert, akik 3 csillag alatti kategóriát adtak ennek a játéknak, mert "túl nehéz", és látom, honnan jönnek, DE én most újrajátszottam az egész játékot, és csak a szumó-idegen szinteken kezdtem el küzdeni. Az idő előrehaladtával kihívásokkal teli játéknak szánják, így a legtöbb szint alapú játék, és nem merek az Expert Story-val játszani :') 4 játékmód létezik, amelyek közül az egyik kevésbé megterhelő, mivel relax mód. . A sztori is A++
StrikeFortressBox アクション uar
Nagyon nem szerettem ezt a játékot. Ez a legrosszabb játék
👍
Sok sikert ehhez