Post by silluhrsreztenli on Feb 6, 2022 21:03:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je, ker je to najboljša stvar, tako zabavno, vsakič, ko greste na Moja govoreča Angela, ona vas samo kopira vsakič, ko je to najboljši čas doslej in res je kul, da pozabite igrati igre iz stvari in še toliko drugih, s katerimi jo hranimo daj ji kopel od Cher naredi ji daj ličila in ustvarjalca zaplešem jaz sem veliko več, to je res najboljša igra vseh časov, tako zabavno je, zato sem želel oceniti aplikacijo to je tako zabavno, da je bil najboljši čas doslej tako super, všeč mi je.
Najnovejša mobilna igra My Talking Angela 2 na voljo v ...
Ne potrebno
Všeč mi je ta igra, Angela lahko poje čudovito😍🤩👍!!!
Ta igra ni dobra za nikogar, ker v Angeli ja, 2 osebi nas gledata, ne rečem, da je ta igra zelo slaba, da je zelo popolna za timepass, ampak prosim bodite pozorni na moj pregled thnku
Všeč mi je ta igra, lahko bi bilo bolje, v njenih očeh ni nič grozljivega. Povem ti, da je toliko oglasov, toliko
Pravkar bom preizkusil, da prenesem to igro, ampak v resnici je ta igra strašljiva in grozljiva, če ne najstniki ne igrate in ne igrate ob 3:00 zjutraj, ker govoreče angeline oči bodo rdeče, to je resno, ok fantje
Všeč mi je ta igra. Toda za to igro bo moj prostor za shranjevanje poln. Ker je to dolga aplikacija. Torej, to igro bom izbrisal. In ja, ocenjujem ga samo s 3 zvezdicami. Ker sem vedno večkrat užival v tem. Igral sem jo 2 dni in danes vem, da bo moj prostor za shranjevanje poln za to igro. Tako da lahko to rečem. Oprosti osebi, ki je izumila igro.
Sladoled | SPAR Online
super je, toda ko mačka spi, potrebuje ure in ure, da spi, je dolgočasno, ko pride čas za spanje, zato sem preprosto zapustil igro, ker traja večno, da spi, to je in prosim naredi Angelo 3 za posodobitev Angela 2 je bila bolj dolgočasna kot ta yk zato mislim, da lahko dam zvezdico za Angelo 2 to je za vedno dolgočasno Angela 2, zato prosim naredi angelo 3, prosim!!!!*!!!!. in tudi prenos traja večno 🙄🙄🙄. Zaenkrat res sovražim igro Angele
Mi bomo imel vojno v Sloveniji neeeeeee!!!!!
My Talking Angela – Aplikacije v Googlu Play
Mlada Poročena Ženska Išče Žensko Mlajšo Od 30 Let Za ...
Če je napak preveč! Všeč mi je sama igra, a če poskusite vstopiti v aplikacijo, se odjavite. Sprva je vse v redu, a čez nekaj časa se začnejo napake.
My Talking Angela કેઝ્યુઅલ tvs
Buildings for Minecraft Unterhaltung lorn
Super igrica.
Drgač je kr ok
My Talking Angela פנאי ncvy
Groza
Sovražim igro, je zanič 😂😂😂 Ne vem, ali ljudje govorijo resnico o tem, da vidijo stvari v njenih očeh ali slišijo stvari, ki jih nisi rekel, toda moja sestra je v očeh videla belo bleščanje in jo je pravilno odstranila potem ko te igre ne priporočam nikomur, razen če se radi bojite in prestrašite, vas lahko izsledijo in ubijejo, zato prenesite na lastno odgovornost in ne lažem v ocenah, zato
Hej vsi ko si to nalagate ne nalagat angele ker ma kamero In v kameri je prazna soba not je pa hacker in te lahk ugrabi zato ne nalagajte! In resno mislim poglejte na Google talking angela eyes in vidl bote hackerja v eni sobi Al pa prazno sobo.
"Vsi, ne glede na starost in državo, želimo in potrebujemo ...
– Jure Ngan Pha Ko
My Talking Angela Опуштене ctw
Rad bi samo rekel, da je to res dolgočasna igra. V njej ne najdem nič zanimivega, razen albumov s stikerji in oblačil. Mini igre so tako dolgočasne. Zato sem tudi odstranil to igro. Govoreča Angela 2 je boljša od te. Prosim, naredite nekaj sprememb v tej igri. Konec koncev je to lepa igra.
Tako zelo obožujem to igro! Najboljša igra vseh časov, čeprav se ji zdi malo dolgočasna, ko spi, a še vedno tako zabavna!
Grega Firm prav imaš šla sem gledati in videla NE NALAGAJ!
Igranje iger. Jejte otroško hrano. Okopajte se. Zobna ščetka. Plešite na povsem novem odru. Pobotati se. Toliko stvari za početi! Najlepša hvala 😄😄
Všeč mi je ta igra, ker je dekle in da se lahko ličiš in oblačiš in tako HITRO raste!!!!
Tsj
Všeč mi je ta aplikacija, vendar je to malo nora aplikacija, če nehaš gledati otroke iz Angelinih oči 👀😳Vsi se pritožujejo nad vašo aplikacijo, tudi aplikacija Google se je pritožila nad vašo aplikacijo in.............. .Sovražim, da so fanta ponoči ugrabili 🌉🌙med igranjem te igre sem tudi norela, kot je kaj?? Naredil sem posnetek zaslona in približal in videl sem nekoga v Angelinih očeh, zato bodite previdni med igranjem te igre in če ste že prenesli to aplikacijo, odstranite to aplikacijo adijo!!
My Talking Angela 2 takes Angela's game to the next level! Find re-vamped singing and dancing experiences, endless makeover possibilities,
Vedno mi daje dvojnike in le redko tiste, ki jih potrebujem, vedno moram uporabiti svoje kovance in dragulje, in ko prodaš zmoto, je samo 200-400 in drugi ljudje so kot v tisočih kovancih, popravi prosim.
tvoja igra je prirejena. To igro imam zadnja 2 meseca in vsakič, ko zavrtim za nagrado, vedno pristane poleg jackpota. Menim, da bi morali rešiti to težavo in pustiti ljudem, da dobijo vsaj 1 jackpot ali več. Tolikokrat sem izbrisal in znova naložil igro, vendar se nikoli ne spremeni, zato prosim popravite to zdaj. Razen tega je igra zelo dobra in všeč mi je posodobitev
Angela ima kamero v učkih
Kripi igrica ko sem jo toserala se ji je uno okoli očeh stran pa lobanje je bilo videt in čeljust ko sem jo hranila malčka strašna ampak sem naredila tak čuden fris pa me več ni bilo v očeh zato kar koli bo čudnega samo naredite čuden fris pa ne je klicat ob treh po noči mislim rečt tepsti ker je to številka nas sem jo po nesreci😅😅
Navsezadnje je aplikacija "Moja Talking Angela" nekakšen "tamagotchi" in igro brskalnika PhotoSpace, ... kako bodo naprave IOS zahtevale različico od 6.0.
Všeč mi je igra, ki sem jo prej igral My Talking Angela in pravkar sem dobil novo različico, vse je sladko. Všeč so mi nadgradnje in vse ostalo, razen nadležnih oglasov dobesedno vsako sekundo. Zame je to velik ubijalec. Oglasi me ne motijo, ampak oglasi v vsaki sekundi so mi malo preveč. Zaenkrat še vedno obdržim igro, vendar prosim, malo zmanjšajte oglase...
To je lepo, toda ko sem vdrl v to igro, je delovala, toda naslednji dan jo zaženem, da kupim nekaj diamantov s hekanjem, ni delovalo in rečem, da v aplikaciji nakupi trenutno niso na voljo, rešite težavo, čeprav je ta igra v redu !
To je dobra in lepa in zanimiva igra. Zelo mi je všeč. To igro igram vsakič in kupim veliko oblačil, čevljev, las itd..ta igra je super..zato dajem 5 zvezdic.
Ma Talking Angela Grand public nns